Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss: 

Olavsgt. 26 AS er et 100 % datterselskap av Grenland Eiendom AS. Grenalnd Eiendom AS stammer fra Skiens Margarinfabrikk AS som ble stiftet i 1922 som senre kjøpte opp Porsgrunn Margarinfabrikk AS som slo seg sammen i 1970 og produserte margarin på Mæle i Skien frem til 1986. hvor Staens Hus er i dag med bl. annet Tingretten.

Grenland Eiendom AS har siden vært et rent eiendomsselskap og har utviklet eiendommer i Porsgrunn, Skien og Bamble. For tiden eier selskapet kun Olavsgate 26 som ble kjøpt i 1984 etter at sykehusdriften ble avviklet. Store ombygninger ble gjort av bygget og de første leietakere kunne flytte inn i 1986.

Olavsgate 26 huser i dag leietakere av forskjellige katogorier og størrelser, alt fra ett kontor til hele etasjer.

De 4 største aksjonærer som i dag sitter i styret eier majoriteten av aksjene, men i tillegg har selskapet ca 50 aksjonærer med små andeler. Mange er etterkommere etter kjøpmenn som i sin tid var med på å stifte Porsgrunn Margarinfrabikk.

Del denne siden med andre!

Logg inn